Welcome

Anti Essays offers essay examples to help students with their essay writing.

Sign Up

Oslo, the Capital of Norway Essay

  • Submitted by: anonymous
  • on September 2, 2013
  • Category: History
  • Length: 258 words

Open Document

Below is an essay on "Oslo, the Capital of Norway" from Anti Essays, your source for research papers, essays, and term paper examples.

Snø ute, sport på TV inne. Du finner deg selv sittende foran TV’en en vanlig søndag
formiddag. Du har sendt ungene ut for å leke i snøen, så du selv skal få den absolutte roen til å
se en dopa finne gå først over målstreken. Fem-mila på tv er og blir kjedelig, men du ser allikevel alltid på den. Du tar øynene bort fra tv’en, og ofrer et blikk ut i hagen. Ungene er der fortsatt, med store bobledresser og ski på beina. Plutselig kommer du til å tenke på dine egne ski, de gamle, blå Fisher skiene, som fortsatt står bakerst i boden. Tankene går tilbake til de forferdelige skiturene. Bakglatte ski, oppoverbakker, tung sekk, fall og atter en gang bakglatte ski. De forbannede skiene! Idiot må han i hvert fall ha vært han som fant dem opp. Nordmenn flest gir utrykk for at de misliker snøen og vinteren, men allikevel er vintersport den mest populære sporten i Norge.

Hvis du ser i et atlas, tar det deg ikke lang tid å se at Norge ikke er det landet i verden som er best plassert. Du vet indrelig godt at nordmenn ikke kan noe for landets plassering eller klima. Det eneste spørsmålet du stiller deg er hvorfor noen flyr skogen rundt med ski på beina, bare for å utnytte snøen og kulden. Toppidrettsutøverne våre kan du forstå, men vanlige folk bør egentlig holde seg langt unna ski og skoger. Skogen er for ugler, skrukketroll og elg, mennesker flest er skapt til å sitte foran TV’en.

Show More


Citations

MLA Citation

"Oslo, the Capital of Norway". Anti Essays. 13 Dec. 2018

<http://parimatchstavki7.com/free-essays/Oslo-The-Capital-Of-Norway-507834.html>

APA Citation

Oslo, the Capital of Norway. Anti Essays. Retrieved December 13, 2018, from the World Wide Web: http://parimatchstavki7.com/free-essays/Oslo-The-Capital-Of-Norway-507834.html